Cégünkről

ÉPÍTŐIPAR

Termékek az egész ház részére

A festékek, festőszerszámok és ragasztók széles termékskálájában megtalálhatók lakkok, festékek, fapácok, faipari termékek, zománcok, vakolatok és speciális hatású dekorációs termékek, gazdaságos és prémium minőségben, szakemberek és barkácsolók részére.

A termékek beltéri falak és mennyezetek, fa felületek, mint pl. parketta, burkolatok, bútorok, fakorlátok és fakerítések, valamint beltéri és kültéri fém felületek kezelésére alkalmasak. A széles termékkínálatot vakolatok és homlokzati festékek egészítik ki. Igényes színkeverő rendszerünk révén a termékek több ezer színben állnak rendelkezésre.

További részletek További részletek További részletek További részletek További részletek További részletek További részletek További részletek További részletek
További részletek További részletek További részletek További részletek
További részletek További részletek További részletek További részletek
További részletek

FÉMIPAR

Gyártás, karbantartás, hidak

Fémipari, professzionális felhasználásra szánt termékek, melyek alkalmasak a gyártás során való használatra, karbantartó festésre, mezőgazdasági gépek festésére, hidak hosszan tartó bevonatozására, tartályok és acélszerkezetek, továbbá speciális termékek, az ivóvízellátás és hulladékgazdálkodás területén való alkalmazásra.

A bevonatrendszereket gyors száradás jellemzi, és alkalmasak gyors ciklusú gyártósorokban való felhasználásra. A Temaspeed színező rendszer segítségével a színek széles skálája állítható elő, továbbá, mivel a termékek kis kiszerelésekben is rendelkezésre állnak, a készlettartás nem szükséges.

További részletek További részletek További részletek
További részletek További részletek További részletek

FAIPAR

Nyílászárók és bútorok

Professzionális bevonatrendszerek, ragasztók és festőberendezések a fafeldolgozó és bútorgyártó ipar számára. A termékkínálatban megtalálhatók nyílászárók és beltéri bútorok, faházak és –szerkezetek gyártása során felhasználható termékek, továbbá zsaluzat és fa szerkezetek javító festésére alkalmas festékek.

A bevonatrendszereket gyors száradás jellemzi, és alkalmasak gyors ciklusú gyártósorokban való felhasználásra. A színező rendszer segítségével a színek széles skálája állítható elő, továbbá, mivel a termékek kis kiszerelésekben is rendelkezésre állnak, a készlettartás nem szükséges.

További részletek További részletek További részletek További részletek További részletek
További részletek További részletek További részletek További részletek
További részletek